Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 34 of 34
  1. #31
    Senior Member lbirch's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    St. George UT
    Posts
    223

    Attention: Problems with pages updating and loading.

    Some of the text in my posts and PMs go missing after the first few words or sentence.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by lbirch; 09-16-2019 at 07:09.
    Ladd

  2. #32
    LRO Owner ~ Review Editor ~ Long Range Hunting Specialist Broz's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    At the foot of the Big Belt Mountains near Townsend Montana
    Posts
    8,145
    Quote Originally Posted by lbirch View Post
    Some of the text in my posts and PMs go missing after the first few words or sentence.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Check to be sure your device is not implementing a certain text or color that does not show up. That is usually the issue for disappearing text.

    Jeff

  3. #33
    Senior Member lbirch's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    St. George UT
    Posts
    223
    I use Tapatalk from my iPhone. I cleared the cache. We

    ...still missing a couple sentences. The above was sent using Tapatalk. I'm editing this with my laptop.
    Last edited by lbirch; 09-17-2019 at 10:47. Reason: laptop edit
    Ladd

  4. #34
    Senior Member lbirch's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    St. George UT
    Posts
    223

    It's still not. I don't know how to change the settings on Tapatalk. I've been using my laptop without any issues. Inserting pictures via Tapatalk is so much easier. I'll see if I can figure this out on my end. Thanks.
    Ladd

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •